Rybka na čínsky spôsob

Ryby 0 Posledná aktualizácia: Apr 04, 2021 Vytvorené: Apr 03, 2021
Rybka na čínsky spôsob
  • Porcie: 4 Ľudia
  • Čas prípravy: 15
  • Čas varenia: 40
  • Kalórie: -
  • Obtiažnosť receptu: Stredna
Tlačiť

Jedlo nenáročne na prípravu

Suroviny

Pokyny

  1. Očistíme zemiaky, budeme potrebovať 0,5kg. Dáme ich uvariť.
  2. Medzi tým ako sa varia zemiaky, pripravíme rybku.
  3. Pekáč polejeme olivovým olejom, naň poukladáme rybku, ktorú posolíme a okoreníme čiernym mletým korením. Okolie rybky posypeme čínskou zmesou mrazenou a tú ochutíme čínskym korením a sójovou omačkou zľahka polejeme.
  4. Uvarené zemiaky odlejeme od vody a dáme ich do pekáča s rybkou. Zemiaky zľahka posypeme vegetou a pekáč s rybkou dáme do zohriatej trúby na 180°C, pečieme 35 minút.
  5. Spravíme omáčku. 100 g tradičného masla dáme do hrnca. Počkáme, nech sa roztopí, do roztopeného masla dáme 2 ks huboveho bujónu, rozmiešame, aby sa bujón rozpadol na kašu a polejeme štipkou sójovej omáčky. Pridáme 150 ml vody a miešame, pokial omáčka nezovrie. Potom ju zahustíme solamylom. Solamyl zmiešame s vodou a pomaly lejeme do omáčky. Miešame, pokial nezhustne.
  6. Do šalátu budeme potrebovať 0,5 kg papriky, 0,5k g rajčin, 1 cibulku a šalatovu úhorku. Toto všetko nakrájame na kúsky, zmiešame so štipkou olivového oleja a vegetou.

Rybka na čínsky spôsob



  • Porcie: 4 Ľudia
  • Čas prípravy: 15
  • Čas varenia: 40
  • Kalórie: -
  • Obtiažnosť receptu: Stredna

Jedlo nenáročne na prípravu

Suroviny

Pokyny

  1. Očistíme zemiaky, budeme potrebovať 0,5kg. Dáme ich uvariť.
  2. Medzi tým ako sa varia zemiaky, pripravíme rybku.
  3. Pekáč polejeme olivovým olejom, naň poukladáme rybku, ktorú posolíme a okoreníme čiernym mletým korením. Okolie rybky posypeme čínskou zmesou mrazenou a tú ochutíme čínskym korením a sójovou omačkou zľahka polejeme.
  4. Uvarené zemiaky odlejeme od vody a dáme ich do pekáča s rybkou. Zemiaky zľahka posypeme vegetou a pekáč s rybkou dáme do zohriatej trúby na 180°C, pečieme 35 minút.
  5. Spravíme omáčku. 100 g tradičného masla dáme do hrnca. Počkáme, nech sa roztopí, do roztopeného masla dáme 2 ks huboveho bujónu, rozmiešame, aby sa bujón rozpadol na kašu a polejeme štipkou sójovej omáčky. Pridáme 150 ml vody a miešame, pokial omáčka nezovrie. Potom ju zahustíme solamylom. Solamyl zmiešame s vodou a pomaly lejeme do omáčky. Miešame, pokial nezhustne.
  6. Do šalátu budeme potrebovať 0,5 kg papriky, 0,5k g rajčin, 1 cibulku a šalatovu úhorku. Toto všetko nakrájame na kúsky, zmiešame so štipkou olivového oleja a vegetou.

Môže sa vám tiež páčiť

Spravodaj

Prihlásiť sa na odber e-mailových noviniek o nových receptoch.