Rezance s kuracím mäsom

Hydina 0 Posledná aktualizácia: Apr 15, 2021 Vytvorené: Apr 15, 2021
Rezance s kuracím mäsom
  • Porcie: 4 Ľudia
  • Čas prípravy: -
  • Čas varenia: 40
  • Kalórie: -
  • Obtiažnosť receptu: Ľahka
Tlačiť

Rezance s kuracím mäsom

Suroviny

Pokyny

  1. Rezance si uvaríme podľa návodu na obale.
  2. Kuracie rezne si nakrájame na kocky. Dáme ich do misky, pridáme k nim jedno vajíčko, polievkovú lyžicu solamylu, korenie na čínu, soľ a chilli vločky. Na pol hodinu odložíme do chladničky.
  3. V panvici si rozpálime olivový olej a sprudka na ňom opečieme namarinované kuracie mäso. Pridáme k nemu mrazenú čínsku zeleninu, osolíme a pridáme korenie na čínu. Asi 5 minút restujeme. Pridáme 1 deciliter vody a povaríme. Podľa potreby zahustíme zo solamylom. Nakoniec dochutíme so sladkokyslou omáčkou a chilli vločkami.
  4. Na tanier naložíme rezance a prelejeme kuracou zmesou.

Rezance s kuracím mäsom



  • Porcie: 4 Ľudia
  • Čas prípravy: -
  • Čas varenia: 40
  • Kalórie: -
  • Obtiažnosť receptu: Ľahka

Rezance s kuracím mäsom

Suroviny

Pokyny

  1. Rezance si uvaríme podľa návodu na obale.
  2. Kuracie rezne si nakrájame na kocky. Dáme ich do misky, pridáme k nim jedno vajíčko, polievkovú lyžicu solamylu, korenie na čínu, soľ a chilli vločky. Na pol hodinu odložíme do chladničky.
  3. V panvici si rozpálime olivový olej a sprudka na ňom opečieme namarinované kuracie mäso. Pridáme k nemu mrazenú čínsku zeleninu, osolíme a pridáme korenie na čínu. Asi 5 minút restujeme. Pridáme 1 deciliter vody a povaríme. Podľa potreby zahustíme zo solamylom. Nakoniec dochutíme so sladkokyslou omáčkou a chilli vločkami.
  4. Na tanier naložíme rezance a prelejeme kuracou zmesou.

Môže sa vám tiež páčiť

Spravodaj

Prihlásiť sa na odber e-mailových noviniek o nových receptoch.